info@laga.nl +31(0)15 212 52 66
Twitter: RT @tudelft: Een regenboog bij iedere faculteit, het stadhuis en verschillende studentenverenigingen. De parade vanaf de campus naar @Outsiā€¦ - 11-10-2018

Traject

Voorgeschiedenis

Om het bestuur van Laga te ontlasten en continuïteit te creëren is een jaar geleden een stuurgroep voor de modernisering aan de slag gegaan. Er was al een hoop voorwerk gedaan, maar nu moesten er duidelijke keuzes gemaakt worden om spijkers met koppen te slaan. Ook de meer stabiele situatie van de vereniging zorgt ervoor dat die keuzes ook goed gemaakt kunnen worden.
Als eerste is de werkgroep voor het programma van eisen vanuit Laga aan de slag gegaan om in workshops duidelijk te krijgen waar de roeivereniging behoefte aan had. Dit PvE is als uitgangspunt genomen voor architectuurworkshops, waarin bouwkundestudenten van Laga onder leiding van architect Frans Vandehoek een weekend lang hebben gestoeid met verschillende ontwerpconcepten. Inmiddels was er zo veel informatie verzameld dat er een concrete opdracht voor een voorlopig ontwerp kon worden geformuleerd.
 

Huidige status

Momenteel zit Laga in het voortraject. Dit betekent dat het ontwerp op verschillende aspecten wordt bekeken door de gemeente, voordat de daadwerkelijke vergunningsaanvraag kan worden ingediend.
 

Vervolg

Traditioneel gezien is het vergunningstraject de beperkende factor. In dit geval is dat niet anders, maar met het voorlopig ontwerp kan er al een principeaanvraag ingediend worden. Afhankelijk van de voortgang in het vergunningstraject zal er over minimaal één en maximaal twee jaar begonnen kunnen worden met bouwen. Ondertussen zal het definitief ontwerp vorm krijgen door onder andere de keuze voor materialen en het verwerken van de aanbevelingen. Geduld is een schone zaak en dan krijgt Laga het gebouw dat zij verdient!

Weerbericht

Windkracht: 0 bft
Windstoten: 2.52 km/u
Windrichting: W
Zonsopgang:08:11
Zonsondergang:18:36
Temperatuur: 3.6 °C

Bron: buienradar.nl
Update: 20-10-2018 04:50

Agenda

OKT
20
Tromp Boat Races
t/m 22 okt
OKT
27
Asopos Najaars wedstrijden
t/m 29 okt
NOV
4
Novembervieren
t/m 5 nov
NOV
10
Argo Najaars Slot
t/m 12 nov
NOV
17
Baselhead
t/m 18 nov
NOV
19
Career Week
t/m 24 nov
NOV
20
Career Event
t/m 21 nov
» Meer activiteiten
» Agenda exporteren
Social Media
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2018 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA