info@laga.nl +31(0)15 212 52 66
Twitter: De voorbereidingen voor de @Ringvaart zijn al een tijdje op gang. Een interview met de organiserende commissie bijā€¦ https://t.co/kXnA0FlfcT - 14-01-2019

Traject

Voorgeschiedenis

Om het bestuur van Laga te ontlasten en continuïteit te creëren is een jaar geleden een stuurgroep voor de modernisering aan de slag gegaan. Er was al een hoop voorwerk gedaan, maar nu moesten er duidelijke keuzes gemaakt worden om spijkers met koppen te slaan. Ook de meer stabiele situatie van de vereniging zorgt ervoor dat die keuzes ook goed gemaakt kunnen worden.
Als eerste is de werkgroep voor het programma van eisen vanuit Laga aan de slag gegaan om in workshops duidelijk te krijgen waar de roeivereniging behoefte aan had. Dit PvE is als uitgangspunt genomen voor architectuurworkshops, waarin bouwkundestudenten van Laga onder leiding van architect Frans Vandehoek een weekend lang hebben gestoeid met verschillende ontwerpconcepten. Inmiddels was er zo veel informatie verzameld dat er een concrete opdracht voor een voorlopig ontwerp kon worden geformuleerd.
 

Huidige status

Momenteel zit Laga in het voortraject. Dit betekent dat het ontwerp op verschillende aspecten wordt bekeken door de gemeente, voordat de daadwerkelijke vergunningsaanvraag kan worden ingediend.
 

Vervolg

Traditioneel gezien is het vergunningstraject de beperkende factor. In dit geval is dat niet anders, maar met het voorlopig ontwerp kan er al een principeaanvraag ingediend worden. Afhankelijk van de voortgang in het vergunningstraject zal er over minimaal één en maximaal twee jaar begonnen kunnen worden met bouwen. Ondertussen zal het definitief ontwerp vorm krijgen door onder andere de keuze voor materialen en het verwerken van de aanbevelingen. Geduld is een schone zaak en dan krijgt Laga het gebouw dat zij verdient!

Weerbericht

Windkracht: 2 bft
Windstoten: 18 km/u
Windrichting: OZO
Zonsopgang:08:34
Zonsondergang:17:05
Temperatuur: 0.7 °C

Bron: buienradar.nl
Update: 19-01-2019 18:10

Agenda

FEB
16
Winterwedstrijden
t/m 18 feb
FEB
23
Gyas-Hunze
t/m 25 feb
MRT
2
Blasphemy
t/m 3 mrt
MRT
9
Heineken Roei Vierkamp
t/m 11 mrt
MRT
16
Head of the River Amstel
t/m 18 mrt
» Meer activiteiten
» Agenda exporteren
Social Media
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2019 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA