Aankondiging incidentele activiteiten

Op deze pagina is een maandelijkse aankondiging te vinden van alle niet-periodieke activiteiten op Laga. Alle periodieke activiteiten en contactgegevens van het bestuur zijn te vinden op de pagina 'buurtinfo'.

Maand: December

Informatie avond - vrijdag 1 of vrijdag 8 december
Krijgen op deze infromatie avond Lagaaiers de kans om hun vragen te stellen en input te leveren op het beleid en ambities. Dit zal uiterlijk om 23:00 klaar zijn.
 
Ringvaart inschrijfavonden - maandag 4 & woensdag 6 december
De EY-Parthenon Ringvaart Regatta is een roeimarathon over 100 kilometer die door Laga georganiseerd wordt. Op deze twee avonden kunnen roeiploegen zich inschrijven voor de optie om het roeien eigen te maken op Laga voor deze wedstrijd. De avonden zullen tot maximaal 23:00 uur duren.
 
Materiaal en Klusch dag - Zondag 10 december of zaterdag 16 december
In dit weekend zal er door een aantal Lagaaiers geklust worden om Laga's vloot en gebouw weer in goede conditie te brengen. De werkzaamheden zullen plaatsvinden vanaf 10 uur.
 
Ringvaart kick-off & Bekendmaking eerstejaarsselectie  - maandag 11 december
De ringvaart ploegen die bij Laga komen roeien krijgen hier de eerste informatie over bijvoorbeeld goede omgang met boten, buurt en gebouw. Daarnaast zullen de eerstejaars roeiers die gestreden hebben voor een plek in de eerstejaars wedstrijdachten op deze avond te horen krijgen of zij een plekje hebben kunnen bemachtigen. Deze avond duurt tot uiterlijk 23:00 uur.

Spardag eerstejaars – zondag 17 december
Op deze dag zullen de eerstejaars Lagaaiers strijden op de Schie voor de eer van de snelste ploeg. De spardag zal om 10:00 beginnen en rond 17:00 afgelopen zijn. ’s Avonds zullen de roeiers de dag afsluiten op Laga met een gezamenlijke eettafel in winterse sferen, dit zal tot uiterlijk 23:00 zijn.

Algemene Ledenvergadering – woensdag 20 december
Om de leden op de hoogte te houden van de voortgang van Laga, zal er op deze avond een algemene ledenvergadering plaatsvinden.

Sluitingstocht – zaterdag 23 december
Om het kalenderjaar en selectie in stijl af te sluiten zal op deze zaterdag de sluitingstocht plaatsvinden. De toproeiers van Laga zullen nog eenmaal een tocht over de Schie varen voordat de kerstvakantie begint. Ze zullen rond 9:00 vertrekken en rond 17:00 weer terugkeren op Laga.

Kerstvakantie – 25 december tot en met 7 januari
In deze periode vindt de kerstvakantie van de TU Delft plaats en Laga sluit hierbij aan. Er zal in deze periode nog wel getraind worden, maar er zullen geen activiteiten plaatsvinden in deze twee weken.
 
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over deze activiteiten dan kunt u mailen naar b@laga.nl.
Social Media
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2019 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA