info@laga.nl +31(0)15 212 52 66
Twitter: RT @MerijnSoeters: 3 years and 1 day ago @mirtekraaijkamp, @lisaworner, @MaaikeHead, @ilsepaulis won the world rowing champs Amsterdam. htt… - 07-09-2017

Aankondiging incidentele activiteiten

Op deze pagina is een maandelijkse aankondiging te vinden van alle niet-periodieke activiteiten op Laga. Alle periodieke activiteiten en contactgegevens van het bestuur zijn te vinden op de pagina 'buurtinfo'.

Maand: Augustus

 
Op dit moment hebben de meeste leden van Laga zomervakantie en is het daarom ook rustig op Laga. Echter gebeurt er in de internationale roeiwereld genoeg en zijn de voorbereidingen voor de OWee in volle gang. Door middel van deze mail stel ik u op de hoogte van de activiteiten in de maand augustus.

Junioren WK roeien - 2 t/m 6 augustus
Nu het European University Championship in Servië en de world cup in Luzern is afgelopen, keren laga's roeiers terug nar Delft. Het WK voor de junioren in Litouwen begint in augustus. Daar zal een van onze roeiers dan ook binnenkort naartoe reizen om een mooie prestatie neer te zetten.

OWee, klusweek en afbouwen - 14 t/m 27 augustus
Ondertussen is het alweer bijna augustus en dit betekent dat er een nieuwe lichting studenten richting Delft komt. Deze aspirant-studenten zullen vanaf zondag 20 tot en met donderdag 24 augustus kennis maken met Delft. De maandag voor de OWee (14 augustus) begint de klusweek op Laga, waar overdag de benodigde voorbereidingen worden getroffen. 16 augustus zal er voor alle vrijwilligers die helpen met de Owee een BBQ plaatsvinden. Gedurende de twee dagen na de OWee zal het Laga-terrein afgebouwd worden. Op vrijdag 25 augustus zal de start van het introductiekamp van het DSC op Laga plaatsvinden, ook dan zal het drukker zijn dan gebruikelijk. Meer info staat in de brief over de OWee die in uw brievenbus lag. Toch nog vragen? Djurre en ik zullen contact persoon zijn tijdens de OWee en staan klaar voor al uw vragen.

Swim to Fight Cancer - 27 augustus
Op zondag 27 augustus zal het evenement Swim to Fight Cancer plaatsvinden op de Schie. 160 zwemmers zullen tussen 13:00 en 17:00 twee kilometer vanaf het Legermuseum tot de Oostpoortbrug en terug afleggen. Laga zal open zijn voor iedereen die een kijkje wil nemen. Zo zal het mogelijk zijn de zwemmers aan te komen moedigen onder het genot van live muziek en een drankje. Alle opbrengst die die dag behaald wordt zal aan Swim to Fight Cancer gedoneerd worden.

Opvang- 29 augustus t/m 7 oktober
Vrijwel aansluitend aan de OWee vindt de introductieperiode (de Opvang) plaats voor onze nieuwe leden. Deze periode geeft de nieuwe leden een kans kennis te maken met het roeien. De Opvang wordt afgetrapt met een Opvangkamp in Zoetermeer op 29 augustus, waardoor er meer activiteiten op Laga zal zijn tussen 08:00 uur en 12:00 uur. Verder zal er nog op 31 augustus overdag een roei-activiteit van het DSC op Laga plaatsvinden. Er zal extra drukte zijn en er zal veel aangemoedigd worden vanaf de kant.
 
Laga in de vakantie
Naast Laga's roeiers, zullen ook Laga's bestuursleden gedurende de vakantie niet altijd op Laga aanwezig zijn. Op www.laga.nl is een overzicht te vinden wie wanneer via welk telefoonnummer bereikbaar is. Verder kunt u dit mailadres natuurlijk altijd gebruiken voor eventuele vragen.

Tot slot wil ik u bij deze graag laten weten dat ik komend jaar het stokje van Djurre ga overnemen. Ik kijk er naar uit om volgend jaar een onderdeel te worden van het dagelijks bestuur van Laga. Op dit moment word ik ingewerkt en zijn zowel Djurre en ik contactpersoon voor u als buurtbewoner. Voor al uw andere vragen en opmerkingen (en een kop koffie) kunt u natuurlijk altijd bij mij terecht!

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over deze activiteiten dan kunt u mailen naar b@laga.nl.

Weerbericht

Windkracht: 1 bft
Windstoten: 4.32 km/u
Windrichting: ZZO
Zonsopgang:07:26
Zonsondergang:19:36
Temperatuur: 7.6 °C

Bron: buienradar.nl
Update: 23-09-2017 03:50

Agenda

SEP
22
WK onder de 23
t/m 24 sep
SEP
23
Head First Race
t/m 24 sep
» Meer activiteiten
» Agenda exporteren
Social Media
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2017 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga