Commissies

Om hard roeien te faciliteren zijn er verschillende commissies op Laga. Hieronder vindt u een overzicht, met de functie per commissie en het algemene contactadres.

 
Raceroei Regattacommissie
raceroeiregatta@laga.nl
De Damen Raceroei Regatta is Laga's klasserende kortebaanwedstrijd, die wordt verroeid op de Willem-Alexander Baan bij Rotterdam. De Damen grijpt actief de kans om de wedstrijd voor de roeier zo verzorgd mogelijk te maken. Er wordt tegelijkertijd gestreefd naar een betere beleving van de wedstrijd voor de toeschouwer. 
De ‘Damen’ heeft de standaard gezet voor de organisatie van een tweekilometer-wedstrijd en dit jaar zal er wederom gesleuteld worden aan het concept. Wanneer de vierde editie van de wedstrijd plaatsvindt, verkeert Laga in haar 28ste lustrumjaar. In het teken van de lustrumviering zullen daarom op de Damen Raceroei Regatta ook de Laga Lustrumwedstrijden worden verroeid. Kortom, een mooie uitdaging voor de vierde Raceroei Regattacommissie
Meer informatie vindt u op http://www.damenraceroeiregatta.nl/

 
Ringvaart Commissie
ringvaartregatta@laga.nl
http://parthenon-ey-ringvaartregatta.nl
Sinds 1976 wordt elk jaar door de Ringvaart Commissie de langste roeimarathon ter wereld georganiseerd; de Parthenon-EY Ringvaart Regatta. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een enorm evenement met ruim 150 ploegen en 800 deelnemende roeiers. De commissie werkt maanden naar deze dag toe, waarop uiteindelijk heel Laga de handen uit de mouwen steekt als vrijwilliger. Een evenement dat Laga’s eenheid en enthousiasme toont! Meer informatie vindt u op http://www.parthenon-ey-ringvaartregatta.nl/. Op Laga trainen voor de Parthenon-EY Ringvaart Regatta? Neem contact op met de Ringvaart Externe Commissie: rec@laga.nl

 
Jeugdroeikamp
jrk@laga.nl
Jaarlijks organiseert Laga een superleuk jeugdroeikamp. Verdeeld over drie weken zorgt de JRK-commissie er voor dat in totaal 75 koters een fantastische week hebben! Meer informatie vindt u op de JRK-website of hier.

 
Laga Business Club
lbc@laga.nl
Om hard te kunnen roeien zijn goede faciliteiten nodig. Empacher-boten voor de eerstejaarsachten, een comfortabel pand en ergometers voor in de winter. De Laga Business Club is verantwoordelijk voor de acquisitie van Laga om deze zaken te kunnen financieren. Met het model van de Laga Business Club zijn tien bedrijven minimaal een jaar verbonden aan Laga. De technische Delftse studenten die op Laga rondlopen worden in contact gebracht met interessante in-housedagen van deze bedrijven.
 
Meer informatie over wat de Laga Business Club voor u kan betekenen? Kijk bij “samenwerken”.

 
Roei Commissie
rc@laga.nl
Roeien kent een hoop randvoorwaarden. Trainingskampen moeten gedraaid worden, onderlinge wedstrijden geklokt en een botenplan moet klaar liggen. Naast deze logistieke taken is de Roei Commissie ook verantwoordelijk voor het school- en bedrijfsroeien op Laga. Zo heeft afgelopen jaar het Christelijk Lyceum Delft op Laga geroeid en deelgenomen aan het Nationaal Kampioenschap Schoolroeien. Zakelijke partners van Laga kunnen bedrijfsroeien op Laga. Lees meer hierover onder “samenwerken”.

 
OWee Commissie
owee@laga.nl
De OWee in augustus is het moment voor Laga om zich te laten zien aan de nieuwe studenten van Delft. De OWee Commissie zal dan ook niet rusten voordat Laga er in die week spic en span uitziet en er mooie dingen neergezet kunnen worden.
Interesse om te roeien bij Laga? Kijk op http://owee.laga.nl/ voor meer informatie en het programma!

 
Activiteiten Commissie
ac@laga.nl
De AC, ofwel de activiteiten commissie organiseert het hele jaar door activiteiten. Zo zijn zij verantwoordelijk voor het samenbrengen van alle roeiers. Hiervoor organiseren zij onder andere het 7 Zonden voor alle KNSRB verenigingen, competitiekamp, ouderdag en andere activiteiten. 

 
Social Media
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2019 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA