info@laga.nl +31(0)15 212 52 66
Twitter: RT @nlroei: Eerstejaars mannenrecords aangescherpt bij NKIR https://t.co/RG6T8JFI7F https://t.co/QyARgIB6tv - 10-12-2018

Hard roeien

Laga draait om hard roeien, en altijd voor de hoogst haalbare prestaties te gaan. Dit uit zich op verschillende niveau's, en in verschillende vormen. Zo lopen er niet alleen roeiers rond op Laga, maar wordt Laga ook versterkt door een tal aan stuurtjes en zo'n tachtig coaches die uren langs het water spenderen om het best uit onze roeiers te halen.

Wilt u komen roeien bij Laga? Er zijn meerdere momenten om de vereniging van dichtbij te leren kennen en te voelen hoe het is om alles te geven.
 
Opvang
De eerste zes weken van het nieuwe studiejaar (begin september - mid oktober) vindt de Opvang plaats. In deze periode worden in ploegverband de eerste roeihalen gemaakt en leert u de vereniging kennen. Inschrijven gebeurt in de OWee, de introductieweek van Delft. Meer informatie vindt u op de OWee website van Laga.
 
Lente Opvang
Daarnaast wordt in het voorjaar de Lente Opvang aangeboden. Voor wie alvast een eerste kennismaking met de roeisport wil maken, is deze periode ideaal. De Lente Opvang van 2018 start op 18 mei en eindigt op 23 juni. Deze periode is opgezet om eerstejaars van het DSC een kans te bieden later in te stromen. Er worden echter ook elk jaar een aantal ploegen gereserveerd voor talenten die het eerste inschrijfmoment gemist hebben. Op maandag 7 mei vindt er een inschrijfavond plaats op Laga. Kom tussen 17:00 en 20:00 uur langs om je in te schrijven en/of vragen te stellen. Mail voor vragen naar opvang@laga.nl.
 
Ringvaart-lid
Naast het volwaardige Laga lidmaatschap, kunt u ook Ringvaart-lid worden. U maakt gebruik van Laga's faciliteiten om samen met uw ploeg te trainen voor Laga's jaarlijkse roeimarathon: de EY-Parthenon Ringvaart Regatta. De inschrijfdatum ligt in het najaar, houd voor meer informatie de EY-Parthenon Ringvaart website in de gaten of mail naar de Ringvaart Externe Commissie: rec@laga.nl.
Scholieren
Voor middelbare scholieren is er de mogelijkheid om met hun klas te komen schoolroeien. Groepen leerlingen van zowel onder- als bovenbouw kunnen onder begeleiding van ervaren roeiers van Laga als gymles leren roeien. Vaak wordt afsluitend deelgenomen aan het Nationaal Kampioenschap Schoolroeien! Kijk voor meer informatie hier.

Bedrijven
Bedrijven kunnen niet alleen bij de Laga Business Club terecht voor recruitment of exposure, maar ook om te roeien! Zo kunt u op regelmatige basis bedrijfsroeien en deelnemen aan de nationale competitie tegen uw zakelijke concurrenten, of voor een clinic eenmalig komen roeien. Bent u op zoek naar een ideal team-buildings uitje? Kijk voor meer informatie hier of mail naar lbc@laga.nl
 
Eigen wedstrijden
Laga organiseert elk jaar twee wedstrijden. Sinds 2013 is er de Damen Raceroei Regatta op wedstrijdroeiniveau, met een focus op de nationale subtop, en al bijna veertig jaar wordt de EY-Parthenon Ringvaart Regatta georganiseerd, een roeimarathon van 100 kilometer. Voor deelname aan of informatie over deze wedstrijden kunt u het beste de respectievelijke websites bezoeken of contact opnemen met de verantwoordelijke commissies: raceroeiregatta@laga.nl of ringvaartregatta@laga.nl.

Daarnaast organiseert Laga het jaarlijkse huizenroeitoernooi. Een mooi moment om aan uw huis of club te laten zien wat u waard bent op het water, ook voor minder ervaren roeiers! Houd de site in de gaten of mail naar rc@laga.nl voor meer informatie. Het huizenroeitoernooi vindt plaats in het voorjaar.

Weerbericht

Windkracht: 2 bft
Windstoten: 10.8 km/u
Windrichting: NO
Zonsopgang:08:38
Zonsondergang:16:29
Temperatuur: -1.7 °C

Bron: buienradar.nl
Update: 14-12-2018 03:10

Agenda

FEB
16
Winterwedstrijden
t/m 18 feb
FEB
23
Gyas-Hunze
t/m 25 feb
MRT
2
Blasphemy
t/m 3 mrt
MRT
9
Heineken Roei Vierkamp
t/m 11 mrt
MRT
16
Head of the River Amstel
t/m 18 mrt
MRT
23
HNOT
t/m 25 mrt
» Meer activiteiten
» Agenda exporteren
Social Media
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2018 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA